Hovedmeny
Serien är klar för denna gång. Grattis till alla vinnare - det är många!
Av Ingrid, 21. April 2024 07:24
Senast ändrad 22. April 2024 10:54
 

Årets vinnare i det ärofyllda slutspelet i division 1 blev Alpha. På bilden syns Ola Hamring, kapten, som håller i pokalen som döljer Örjan Nästblom. Till vänster om Örjan syns Peter Karlsson och till höger om honom Stefan Möller. På mellanraden syns, förutom Ola, John Dahlberg i mitten. Till vänster om honom Josef Kolbert och till höger Nenne Grkovic. Längst ner på bild Luisa Ponzo och Mats Karlholm.


Ett annat vinnande lag under lördagen blev Plague som vann kvalet i division 2. Med sig upp från division 2 har de Aria och BG Ambition. Detta stod klart redan i måndags.


Majid Davallou

Det som också stod klart i måndags är att från division 1 flyttas Kuba Libre och Quintana Gammon ner till division 2. Med sig ner tar de förlorarna från lördagens kval. Det blev BG1 eftersom Banana Split vann detta kval. Grattis även till Bananerna.

Vinnande lag, i grundspelet, blev det här året Järntärning.


På bild från vänster till höger: David Asplund, Jörgen Granstedt, Michael Löfblad och Konrad Fröschl (kapten).

För att ta sig till slutspel eller kval skall det under hösten och våren spelas 26 olika grundomgångar. Resultaten från dessa återfinns under respektive länk;  Division 1 och Division 2 I tabellerna framgår det bl a att vinnarna i årets "topp" är Joel Sunderberg (division 1) och Mohammad Alaverdi (division 2)

Nedan några "mingelbilder" tagna av Bo Östenius som också har fotograferat årets vinnande lag som visas i ingressen.


Estarka möter Vallkoma


Alpha möter Alexander Lucas


Kubiq möter Peaky Blunders


Vallkoma möter Alpha




Svenska Backgammonförbundet -