Hovedmeny
Slut- och kvalspel och även ett årsmöte i april
Av Ingrid, 22. Februari 2024 14:22
Senast ändrad 8. Mars 2024 11:55
 
Våren närmar sig med stormsteg. I vissa delar av landet är det redan vår. Med våren kommer även slutspel och kval i Stockholmsserien. Dessutom skall det vara ett årsmöte innan april månads utgång. Detta enligt våra stadgar som går att läsa via en länk längst ner på hemsidan.


Planerat datum för slutspel och kval är lördagen den 20:e april. Mer information om plats och tid kommer lite längre fram i vår. Planera också in förbundets årsmöte som är dagen efter, den 21:a april. Kallelse till detta möte kommer senast 14 dagar innan.

På årsmötet skall det väljas styrelse. Alla som sitter i styrelsen har en mandatperiod på 1 år förutom ordförande och kassör som har 2 år.  På årsmötet ska följande poster tillsättas:

- kassör, 2 år
- 3-4 ordinarie ledamöter, 1 år
- 0-2 suppleanter, 1 år
- revisor, 1 år
- valberedning 2-3 personer, 1 år

Passa på att nominera personer till styrelsen. Det kan vara någon som redan har ett uppdrag men det kan också vara vilken medlem som helst. Ordförande är inte valbart det här året. Viktigt är att du har frågat personen i fråga innan du nominerar.  Ditt förslag lämnar du till Lena Sahlen, lena_lagergreen@hotmail.com eller till Annelie Skoglund,  miss2boop@hotmail.com.

Till årsmötet har alla som är medlemmar möjlighet att inkomma med motioner och frågeställningar som årsmötet ska besluta om.  Dessa ska vara styrelsen tillhanda senast 30 dagar före årsmötet. Motioner skickas till vår ordförande Jörgen Granstedt Jollybob153@msn.com




Svenska Backgammonförbundet -